Ta vippeextension hos de beste i byen!!

Vippeextension / lash extension

Det eneste systemet som ser 100 % naturlig ut eller veldig dramatisk hvis du vil, og som ikke skader dine egne vipper.

Du velger tykkelse, lengde, jeg limer en og en til dine egne vipper.

Resultatet er flotte fyldige vipper som varer opptil 6 uker . Glem mascara og vippetang!

I motsetning til andre falske vipper festes disse seg i dine naturlige vipper. De faller ikke av før de naturlige øyenvippene fornyes.

 

Vippene blir ikke skadet i vann så man kan gråte, bade og vaske seg som normalt, men husk likevel at dette er hår-extension. Desto mer forsiktig man er desto lenger holder de.

 

Vippene har en naturlig bøy og passer til alle, enten man har rette eller bøyde vipper.

 

Vippeløft med extra keratin balsam

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper!

Vippeextension kan være en suveren løsning for noen, mens vippeløft er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre  og gi mer volum. Den ‘nye generasjon’ vippebøy! En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk  gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Det løfter vippene uten å «krølle eller frizze» som ved alminnelig vippe-permanent . Gir et vakkert åpent blikk. Holdbart opp til 6 uker.

Pris: 650 ,-

 

 

Lash Botox +vippeløft og farge

Dette er et serum som gir næring og forbedrer helsen. Det holder 6-8 uker og fortykker øyevipper. Bruk i kombinasjon med vippeløfting for å gjøre effekten mer spektakulær. Lash Botox er en hydrolysert keratinmaske for øyevipper, som også inneholder Argan olje og proteiner. Den næringsrike masken fyller den naturlige lashen med keratin og dermed gjør dem glattere og gir dem et tykkere og fyldigere utseende.
Pris: 849 ,-

Brynsarkitektur

En ny metode i Norge. Perfekt profilerte øyenbryn ved bruk av Brow Henna eller organiske malinger som også farger huden. Fargen velges i henhold til klienter preferanser og hudtype.
Profesjonell behandling. Bare hos Alisia. 

Pris: 599 ,-

Bryn laminering, forming og farging

Hva er Brow Lamination ? Brow lamination eller bryn Laminering på norsk er en prosess med å restrukturere brynhårene for å holde dem i ønsket form. Det er den perfekte behandlingen for alle som har hår ønsker fluffy og fyldige bryn med gredd look. Det er som en keratinbehandling for brynene dine! Behandlingen inkluderer form, farging og napp og tar ca. 1 time å utføre. Etter behandlingen vil øyenbrynene din se tykkere og fyldigere ut og resultatet varer fra 4-8 uker (avhengig av egen hårvekst og etterbehandling) Har du bryn med forskjellige vekstretninger? Eller vokser brynene nedover? Eller vil du bare rett å slett gi de ett løft? Ønsker du å booke time til Brow Lamination? Prøv booking online :)

Pris: 899 ,-

Sjekk alle tilbud

© 2016 by Vakker Doll. Proudly created with Wix.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon