top of page

VIPPE EXTENSION- trender for 2020 og 2021.

Vippemarkedet endres i gjennomsnitt hvert 2. år. I begynnelsen var det bare klassiske øyenvipper, så ingenting på lenge, og da kom VOLUM-vipper inn med stor drivkraft.

Først var det 2-3d, så elsket vi mega volum, russisk osv. De påfølgende årene brakte forskjellige bøyer med vipper.


Vi har J, B, C, D, DD, M, L vipper, og også blant disse typene er det også variasjoner.

Nylig likte jeg vippene med en krøllet M. Jeg bruker dem selv. Øyelokket er lett hevet og øynene virker friske og foryngede.

Både L og M øyevippene er designet for å løfte øynene og dekke det hengende øyelokket. Disse vippene bruker ofte denne LINEReffekten.


LINER-effekt - korte vipper skal brukes. Fortrinnsvis 5 til 9 mm. med ovennevnte vri. Settet i ytre ender skal ikke være ferdig med for korte vipper, fordi det ødelegger formen til hele settet. Bare 1 størrelse kortere.


En annen trend i 2020 og 2021 er effekten av våte vipper.

WET LASHES !


For denne effekten brukes brette vifter av vipper i C bøy, men i en liten mengde, og øyet fyller vi i 80 til 100% avhengig av antall øyevipper. Dette settet ser faktisk ut som våte øyevipper, og mange kunder har allerede bestemt seg for å bruke slike nyheter. Fordelen med dette settet er at det ikke koster for mye, fordi tiden det er laget ligner på klassiske vipper.

Velkommen til meg. Alle sett kan man booke på siden www.Vakkerdoll.no

288 visninger0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page