top of page

Vippeløft , lash lifting i Norge. Naturlige, krøllede vipper.

Vippeløft er en relativt ny tjeneste i salonger i Norge, men det har allerede fått mange støttespillere. Det er imidlertid fortsatt spørsmål om denne prosedyren. For å gjøre det lettere for deg å bestemme om du vil gå til vippeløft behandlingen, bestemte jeg meg for å samle de hyppigst gjentatte spørsmålene og gi svar på dem. Så hvis du lurer på hvordan denne behandlingen ser ut, hvis er det fare for allergi, hvor lenge varer den og hva er prisen - husk å lese vanlige spørsmål nedenfor.


Hvordan ser lash lifting ut?

Vippeløft er en prosedyre ved bruk av keratin for å gi næring til håret. I salongen vår er denne tjenesten kombinert med øyenvippeløft, takket være hvilken effekt vi får permanent løfting og krølling av håret.


Behandlingen begynner med å rense og avfette øyenvippene og plassere kolagen pads på en slik måte at de øverste øyenvippene ikke berører de nedre øyevippene. Deretter velges en passende silikonrulle, som brukes til å ordne håret ordentlig, og deretter påføres passende preparater. I våre salongen bruker vi Ellebana-produkter. Det siste trinnet i prosedyren er påføring av vippefarger, noe som betyr at ytterligere bruk av mascara ikke lenger vil være nødvendig.


Hvor lang tid utføres vippeløft behandlingen?

Lash lift effekten varer fra 5 til 6 uker. Mye avhenger imidlertid av individuelle predisposisjoner. Etter denne tiden kan tjenesten repeteres fritt.


Er vippeløft allergisk?

Det er en sikker prosedyre som vanligvis ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Imidlertid kan du være allergisk mot et av ingrediensene i produktene som brukes. Hvis du har opplevd noen allergier før, kan du si ifra det til vippedamen din. Vanligvis oppstår allergier etter bruk av øyenvippefarger. Tilfelle du er bekymret for allergi, kan vi utføre en test før du utfører prosedyren.


Hvor lang tid tar lasj lift?

Behandlingen tar vanligvis rundt 60 minutter og er veldig avslappende.


Hva er effekten av lash lifting?

Dette er en ideell prosedyre for folk som ikke liker kunstig fortykning og utvidelse. Effekten av denne tjenesten er å fremheve ditt naturlige hår. De blir optisk lengre og tettere. Den ekstra bruken av vippefarger vil fremheve øynene enda mer. Du vil bli overrasket over hvor vakre dine naturlige vipper kan se ut.


Hvor mye koster vippeløft?

Tjenesten av vippeløft med keratin og farge koster 650 kr, og løft med keratin, farge og botox - 890 kr.


Hva er kontraindikasjonene for inngrepet?

Vippeløft er en ikke-invasiv og sikker prosedyre, men ikke alle kan gjennomgå den. Kontraindikasjoner inkluderer:


-øyesykdommer,

-allergi mot ingredienser fra brukte preparater,

-irritasjon rundt øynene,

-nylig øyeoperasjon.


Kan jeg bruke mascara etter løft?

I salongen vår tilbyr vi en vippeløft i kombinasjon med farge, takket være hvilken bruk av mascara ikke lenger er nødvendig. Hårene er vakkert farget og fremhevet. Men ja - hvis du besteme å bruker maskara, det er også helt OK :)


Vi håper svarene våre har fjernet all tvil. Gjør en avtale for en vippeløft eller vippeløft med botox i dag.

Bestill på nettsiden: www.VakkerDoll.no


Velkommen!

186 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page